Menu
Your Cart

Blend de uleiuri esentiale

Blend de uleiuri esentiale

Amestecul (Blend) de uleiuri esențiale permite crearea de sinergii între uleiuri pentru a maximiza și a spori eficacitatea acestora. Cu aproape 30 de ani de experiență în distilarea plantelor aromatice și medicinale, expertiza FLORIHANA a determinat să dezvolte o nouă linie de amestecuri de uleiuri esențiale organice certificate care să fie difuzate în deplină simplitate și seninătate.

Sinergie pentru difuzie.

Brand: Florihana
Amestec de uleiuri esențiale DEFENDO100% pur și natural, acest amestec certificat organic, este o combinație de uleiuri esențiale de grapefruit alb, mandarină roșie, lavandă, tămaie și ravintsara.Caldă și condimentată, această sinergie cu beneficii energizante te va ajuta să fii protejat impotriva s..
75,66 Lei
Fără TVA:63,58 Lei
Brand: Florihana
Amestec de uleiuri esențiale LUNAAmestecul nostru organic LUNA este 100% pur și natural. Acest amestec certificat organic, este o combinație de uleiuri esențiale de portocală dulce, lavandă fină, geranium rosat și vetiver.Aromele sale calmante, fructate și florale, vă vor purta într-o noapte se..
51,98 Lei
Fără TVA:43,68 Lei
Brand: Florihana
Amestec de uleiuri esențiale RELAXAREAmestecul nostru organic RELAXARE este 100% pur și natural. Acest amestec certificat organic, este o combinație subtila de  patru uleiuri esențiale: Lămâie, Bigarade Petitgrain, Cedru Atlas și Brad Balsam..Calmanta si reconfortanta, aceasta sinergi..
55,17 Lei
Fără TVA:46,36 Lei
Brand: Florihana
Amestec de uleiuri esențiale RESPIRAREAmestecul nostru organic RESPIRARE este 100% pur și natural. Acest amestec certificat organic, este o combinație de  patru uleiuri esențiale de eucalipt radiata, portocală dulce, lavandă fină și tămâie oliban.Foarte revigorantă, această siner..
55,17 Lei
Fără TVA:46,36 Lei
Brand: Florihana
Amestec de uleiuri esențiale SOLISAmestecul nostru organic SOLIS este 100% pur și natural, acest amestec certificat organic, este o combinație de uleiuri esențiale de portocale dulci, lămâie, lime și bergamotă.Dulce și fructată, această sinergie plină de vitalitate vă dezvăluie energia zilnică.Acest..
51,98 Lei
Fără TVA:43,68 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.