Menu
Your Cart

Hidrolati FLORIHANA

Hidrolati FLORIHANA

Hidrosoli

 Distileria Florihana distilează hidrosoli/hidrolați de mai bine de 20 de ani.

Garanția exclusiva Florihana:

  • Toate hidrosolurile noastre provin din plante ecologice certificate în conformitate cu certificările europene (AB), japoneze (JAS) și americane (USDA).
  • Un nivel maxim de molecule aromatice și ingrediente active datorită ratei ridicate de extracție (procesul Florihana).
  • Fără conservanți adăugați datorita unei unități specifice de condiționare.
  • Depozitarea produselor in camere frigorifice.
  • Analize microbiologice ale tuturor loturilor și rezultate disponibile online.
Brand: Florihana
‎Rosa damascena sau Damask Rose este un hibrid natural originar din Orientul Mijlociu. Cu flori aromatice și roz strălucitor, trandafirul Damask este cultivat în principal astăzi pentru parfumul său unic foarte apreciat în industria parfumurilor.‎‎Floral și delicat, blând și proaspăt, hidrosolul Dam..
35,74 Lei
Fără TVA:30,03 Lei
Brand: Florihana
‎Un simbol al calmului, mușețelul german este, de asemenea, cunoscut sub numele de Mușețel albastru sau Mușețel sălbatic. Găsită inițial în Eurasia și Africa de Nord, această plantă aromatică anuală este acum cultivată pe toate continentele. Cultivat pentru virtuțile sale terapeutice și cosmetice, m..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Hamamelis Organic - Witch Hazel Hidrosol Hamamelis Organic - Witch Hazel Hidrosol
New In stoc
Brand: Florihana
Apa de Hamamelis ‎Originar din America de Nord, importat în Europa în timpul secolului al 18-lea, "alunul vrăjitoarei" este un arbust cu flori parfumate în formă de păianjen de culoare galbenă sau roșie, a căror caracteristică caracteristică este că cresc simultan cu fructul. Numele aceste..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Brand: Florihana
‎Din grecescul "helios" care înseamnă soare și "chyrsos", aur, helichysum este o plantă cu flori pasionată de soare și căldură care se găsește în jurul bazinului mediteranean. Rară și prețioasă, ornamentală și aromată, are un frunziș argintiu cu flori mici galbene aurii despre care se știe că nu se ..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Brand: Florihana
‎Din aceeași familie Lamiaceae ca și menta, Melissa este o plantă aromatică perenă cu frunze verzi deschise și flori mici albe, galben pal sau roz. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Roiniță datorită parfumului său lămâie. Cultivată încă din Antichitate pentru beneficiile sale terapeutice, în..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Brand: Florihana
Apa Florala de Mentă Pur 100% Organic, durere de cap, greata, indigestie✔️O menta hibrida intre spearmint ‎‎(Mentha spicata)‎‎ si watermint ‎‎(Mentha aquatica)‎‎, Menta este o planta erbacee perena apreciata in mod traditional in aromaterapie pentru multiplele sale beneficii, in special digestive si..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Brand: Florihana
‎De asemenea, cunoscut sub numele de portocal de Seville, copacul de  portocal amar aparține familiei de citrice. Cu flori aromatice albe și fructe portocalii aplatizat, care sunt acide, dar comestibile, acest copac este renumit istoric pentru calitățile sale decorative, culinare și terapeutice..
30,55 Lei
Fără TVA:25,67 Lei
Brand: Florihana
‎Mușețelul roman este o mică plantă aromatică perenă cu flori albe care înconjoară o inimă galbenă. Frecvent întâlnit în Europa, mușețelul roman a fost folosit în mod tradițional din cele mai vechi timpuri pentru virtuțile sale calmante, antiinflamatorii și digestive.‎‎Produs din florile plantei, hi..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Brand: Florihana
Apa florala de Rozmarin‎Caracteristic regiunii mediteraneene, Rozmarinul Verbenone este un arbust foarte aromat cultivat pe scară largă în zilele noastre. Apreciat istoric pentru proprietățile sale terapeutice, în mare parte purificatoare, reglare și stimulare, este, de asemenea, frecvent utilizat î..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Brand: Florihana
‎Hidrolatul nostru de arbore de ceai sau apa florală (Melaleuca alternifolia) nu conține conservanți, este 100% naturală și pură. Certificat organic (USDA, JAS, Ecocert), acest hidrosol este distilat din frunze. Această plantă este cultivată în Africa de Sud.Purificare și stimulare.Acest hidrolat or..
34,67 Lei
Fără TVA:29,14 Lei
Brand: Florihana
Apa florala de Lavanda Vera‎Un simbol al calmului, originar din vestul Mediteranei și folosit în mod tradițional încă din Antichitate de către romani pentru spălarea și parfumarea hainelor și băilor termale datorită virtuților sale terapeutice și parfumului delicat, lavanda sălbatică reprezintă o pl..
29,11 Lei
Fără TVA:24,47 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.