Menu
Your Cart

Lavender Vera Organic, lavanda

Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Hot
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
Lavender Vera Organic, lavanda
31,36 Lei
Fără TVA: 26,36 Lei
 • Stock: In Stock
 • Model: FLE047

Opţiuni disponibile

‎Uleiul esențial de Lavanda Vera ‎‎(Lavandula angustifolia)‎‎ este certificat organic, 100% pur si natural. Se obține prin distilarea cu abur a vârfurilor de înflorire. Această plantă este cultivată în Franța.‎

‎Acest ulei esențial organic este un ulei HEBBD (ulei esențial definit botanic și biochimic). Acest produs este clasificat ca o aromă naturală.‎

Uleiul esențial de lavandă este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale utilizate în aroma terapie și în îngrijirea personală.

Obținut prin distilarea florilor de lavandă, acest ulei are o aromă minunată și oferă numeroase beneficii pentru sănătate și bunăstare.

Descrierea uleiului esențial de lavandă: Uleiul esențial de lavandă are o culoare ușor gălbuie și o aromă florală, dulce și proaspătă. Este folosit în mod obișnuit pentru proprietățile sale calmante și relaxante. Lavanda este o plantă originară din regiunile mediteraneene și este cunoscută de secole pentru calitățile sale terapeutice. Uleiul esențial de lavandă este un lichid concentrat care conține substanțe active puternice, ceea ce îl face eficient în diferite aplicații.

Beneficiile uleiului esențial de lavandă:

  1. Efect calmant și relaxant: Aroma uleiului de lavandă are un efect calmant asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea stresului, anxietății și insomniei. Inhalarea acestui ulei poate induce o stare de relaxare și promova un somn odihnitor.
  2. Proprietăți antiseptice și antiinflamatorii: Uleiul de lavandă are proprietăți antiseptice, ceea ce înseamnă că poate ajuta la prevenirea infecțiilor cutanate și poate accelera procesul de vindecare al rănilor și arsurilor minore. De asemenea, are efect antiinflamator, calmând inflamațiile pielii și reducând iritațiile.
  3. Efect benefic asupra pielii: Uleiul de lavandă este folosit în multe produse cosmetice datorită capacității sale de a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Poate ajuta la reducerea acneei, cicatricilor și vergeturilor. De asemenea, poate calma pielea iritată și poate echilibra producția de sebum.
  4. Alină durerile de cap și migrenele: Uleiul de lavandă are proprietăți analgezice și poate fi eficient în ameliorarea durerilor de cap și migrenelor. Masarea uleiului diluat pe tâmple sau inhalarea sa pot aduce alinare și confort.
  5. Stimulează sistemul imunitar: Lavanda conține compuși cu proprietăți anti microbiene și antioxidante, care pot susține sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor și pot proteja organismul de efectele radicalilor liberi.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile uleiului esențial de lavandă. Este important să fiți atenți la modul de utilizare și să diluați întotdeauna uleiul într-un ulei suport sau să consultați un specialist în aromater

Caracateristici generale
Tara de origine franta
Specificatii
Method of Cultivation cultivata
Part of the Plant topuri cu flori
Preservatives fara
Organic Ingredients 100%
Natural Ingredients 100%
Extraction Process distilare cu aburi
Product Usage aroma naturala

‎1 până la 2 picături maxim (nu depășesc 2%).‎

‎Precauții pentru utilizarea uleiurilor esențiale:‎

 • ‎Utilizarea uleiurilor esențiale nu este recomandată copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor în vârstă sau persoanelor care suferă de boli cronice‎

 • ‎Nu utilizați uleiuri esențiale în injecții intravenoase sau intramusculare‎

 • ‎Nu aplicați niciodată uleiuri esențiale direct pe membranele mucoase, nas, ochi, canal auditiv etc.‎

 • ‎Pentru persoanele cu tendință alergică efectuați sistematic un test de alergie înainte de utilizare‎

 • ‎Nu încălziți niciodată un ulei esențial pentru difuzie‎

‎Informațiile menționate pe acest site sunt din articole și cărți publicate de profesioniști din domeniul sănătății. Acestea sunt furnizate în scop informativ și nu sunt un substitut pentru sfaturile și prescripțiile furnizate de un medic. Numai un medic este autorizat să ofere cel mai adecvat tratament terapeutic. Florihana își declină orice responsabilitate în caz de accident sau vătămare suferită de oricine ar practica auto-medicația pe baza informațiilor conținute pe acest site.‎


Review Lavender Vera Organic, lavanda

5 Rating 1 Review

Calitate
100%
Pret
100%
Livrarea comenzii
100%
Personal Aromaflor
100%
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.