Menu
Your Cart

Skincare

Skincare
Brand: Florihana
Crema de fata "3 Trandafiri" este o sinergie de 3 trandafiri, uleiuri esențiale, uleiuri vegetale si ape‎‎ florale: - Hidrolat Rosa Alba si CO2 Rosa Alba extract cu proprietăți‎‎calmante si regeneratoare - Damasc Rose si Rosewood uleiuri esențiale pentru acțiunile‎ ‎lor antiseptice si anti-îmbătrâni..
90,96 Lei
Fără TVA:76,44 Lei
Brand: Florihana
Emulsie pentru curatat fata creata din 3 hidrosoli diferiti obtinut din  "The Damask rose hydrolat"✔️100% produse naturale, proprietati calmante, FLB015 Printr-un proces de selectie stricta a celor mai blanzi agenti tensioactivi, Florihana a creat un produs in intregime natural si fara sulfat d..
50,48 Lei
Fără TVA:42,42 Lei
Aceasta crema este formula fără uleiuri esențiale de aceea o recomandam pentru tipul de piele sensibila si pentru cei care doresc sa isi personalizeze crema. Crema de bază din plante Florihana este fabricată din hidrolat de trandafir de damasc*, mai multe uleiuri vegetale, ar fi jojoba*-macadamia*-ș..
47,29 Lei
Fără TVA:39,74 Lei
The Jasmine & Jojoba shower cream is entirely natural and without any sodium laureth sulfate. It is composed of a gentle washing base that gently cleans the skin while keeping it soft and supple. The Jasmin scent relieves from the stress and anxiety thanks to its delicate aroma.Furthermore, this..
78,38 Lei
Fără TVA:65,87 Lei
Uleiul facial Rose &Rose este formulat din ulei vegetal organic de trandafir și ulei esențial organic de trandafir de damasc.‎Acest ulei este bogat în acizi grași (omega) care regenerează și protejează pielea fără a o irita.‎‎Pentru toate tipurile de piele‎..
109,33 Lei
Fără TVA:91,88 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.