Menu
Your Cart

Uleiuri esentiale FLORIHANA

Uleiuri esentiale FLORIHANA

Uleiuri esentiale FLORIHANA 

Din 1993, distileria FLORIHANA distilează și oferă uleiuri esențiale 100% naturale, pure și certificate organic, definite botanic, în conformitate cu certificările europene (AB), japoneze (JAS) și americane (USDA).

Brand: Florihana
Anise - Uleiul esențial de anason cu arome discrete de dulce, erbacee, picant, cald, de lemn dulce reduce oboseala mentală, îmbunătățește viziunea și ajută la menținerea atenției Anise - Uleiul esențial de anason Florihana (Pimpinella Anisum) este 100% pur și natural. Se obț..
30,61 Lei
Fără TVA:25,73 Lei
Brand: Florihana
Ulei esential de Busuioc - LinaloolOrganic, ✔️indicat pentru raceli si viroze, proprietati ale sistemului respirator si digestiv, ✔️bun pentru durerile de cap cauzate de stres si tensiune musculara Uleiul esential de Busuioc Linalool este obținut prin distilarea cu abur a frunzel..
34,24 Lei
Fără TVA:28,77 Lei
Brand: Florihana
Ulei de Bergamota Organic✔️ ulei esential cu puternice proprietăți de purificare, intretinerea tenului, masaj si buna-dispozitie FLE010‎Din familia rutaceae, Bergamot produce un ulei esențial obținut prin presarea la rece a pericarpului proaspăt al fructului. Acest ulei esențial este Photosensitizin..
37,30 Lei
Fără TVA:31,34 Lei
Brand: Florihana
Ulei esențial din Black Spruce - Molid Negru Organic (Picea mariana) adaugă note proaspete, ușor lemnoase, ajuta la eliminarea congestiilor si îmbunătățește starea de spirit pentru zile frumoase ✔️Uleiul esențial de molid negru (Picea mariana) este certificat ..
33,99 Lei
Fără TVA:28,56 Lei
Brand: Florihana
Uleiul esențial de  Mușețel albastru marocan (Tanacetum annuum) este certificat organic, 100% pur și natural. Se obține prin distilarea cu abur a vârfurilor înflorite. Această plantă este cultivată în Maroc.Acest ulei esențial organic este un ulei HEBBD (ulei esențial definit din punc..
109,39 Lei
Fără TVA:91,93 Lei
Brand: Florihana
Ulei esential din brad de balsam (Abies balsamea) organic foarte placut, tonifiant, pozitivant ideal pentru improspatarea aerului ✔️Balsam organic obtinut din brad, definit ca ulei esential botanic si biochimic, clasificat ca aroma naturala.Este certificat organic, 100% pur și natural. Se obțin..
30,30 Lei
Fără TVA:25,46 Lei
Brand: Florihana
Ulei esențial din brad Douglas (Pseudotsuga menziesii) organic foarte plăcut, tonifiant, adaugă prospețime, optimism, ajuta la concentrare, pozitivant ideal pentru împrospătarea aerului ✔️Uleiul esențial organic de brad Douglas (Pseudotsuga menziesii) este certificat organic, 100..
32,55 Lei
Fără TVA:27,35 Lei
Brand: Florihana
‎Cajeput ulei esential certificat organic, 100% pur si natural✔️ antiseptic, purificator, decongestionant, atenuant pentru dureri articulare, reumaticenevralgice sau musculare, FLE013Are actiuni benefice asupra căilor respiratorii, este antiseptic, purifiant, decongestionant și este util pentru aten..
31,24 Lei
Fără TVA:26,25 Lei
Brand: Florihana
‎Uleiul esențial de chimen ‎‎(Carum carvi)‎‎ este certificat ecologic, 100% pur și natural. Se obține prin distilarea cu aburi a semințelor. Această plantă este cultivată în Ungaria.‎‎Acest ulei esențial organic este un ulei HEBBD (Ulei esențial definit botanic și biochimic). Acest produs este clasi..
30,61 Lei
Fără TVA:25,73 Lei
Brand: Florihana
‎Uleiul esential cardamom (‎‎Elettaria cardamomum‎‎) este certificat ecologic, 100% pur si natural. Se obține prin distilarea cu aburi a fructului. Această plantă este cultivată în Guatemala.‎‎Acest ulei esențial organic este un ulei HEBBD (Ulei esențial definit botanic și biochimic). Acest produs e..
66,29 Lei
Fără TVA:55,70 Lei
Brand: Florihana
Aparține familiei Pinaceea, Arborele Atlas Cedar are un lemn prețios care a fost venerat în timpul regelui Solomon.‎‎Uleiul esențial Cedarwood Atlas ‎‎(Cedrus atlantica)‎‎ este certificat organic, 100% pur și natural. Se obține prin distilarea cu abur a scoarței. Această plantă sălbatică recolt..
19,68 Lei
Fără TVA:16,54 Lei
Brand: Florihana
‎Uleiul esential de scoarta de scorțișoară (‎‎Cinnamomum zeylanicum‎‎) este certificat ecologic, 100% pur si natural. Se obține prin distilarea cu aburi a scoarței. Această plantă este cultivată în Sri Lanka și Madagascar.‎‎Acest ulei esențial organic este un ulei HEBBD (Ulei esențial defi..
51,73 Lei
Fără TVA:43,47 Lei
Afişare 1 - 12 din 71 (6 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.